Over ons

Dennis Tetro-Tijsmans

Videograaf & filmmaker

Videograaf Dennis Tetro-Tijsmans onderneemt op gevoel

Filmkriebels

In de jaren '90 werkte Dennis als manusje-van-alles in de televisiewereld. Een bevriende regisseur leerde hem de kneepjes van het filmvak, en Dennis begon hier en daar trouwvideo's te maken. In 2012 zegde hij zijn baan op om zich een periode te heroriënteren. "Anderhalf jaar later begon het te kriebelen: ik wilde weer films maken." Dennis verdiepte zich in moderne apparatuur, brainstormde met een vriend en zette rustig zijn bedrijf op. De eerste klus? Een trouwerij van bekenden. "Het was even inkomen, maar het resultaat was mooi. Via mond-tot-mondreclame is het balletje toen gaan rollen."

Het goede gevoel

En daar is het Dennis om te doen: een prachtig product maken in verbinding met iedereen die erbij is betrokken. "Het gaat om het gevoel dat je creëert met elkaar. Als het gevoel goed is, dan wordt het eindresultaat dat ook." Dennis laat zich in zijn werk dan ook eerder leiden door zijn EQ dan zijn ratio. "Als ik voel dat ik niet de juiste man ben voor een klus, ga ik niet koste wat het kost toch die video draaien, alleen om centen binnen te halen. Als ik iets doe, wil ik het goed doen. Niemand wordt er beter van als ik werk lever waar ik me niet 100% goed bij voel."


Wat is mijn stijl?

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag trouwfilms maak. Ik hou er van van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag na voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven. Daarnaast vind ik Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps. Deze combineer ik in de montage met echt geluiden of niet van echt te onderscheiden soundeffects.

Mijn films zijn uniek, op maat en dus altijd in jullie eigen bruiloftsstijl gemaakt.

Petra Bravenboer

Vak en top fotograaf

Capturing Real moments & Telling your Story

Dat is wat ik doe... waar ik voor sta & waar ik voor ga! Het is mijn missie om op jullie trouwdag voortdurend op zoek te zijn naar bijzondere momenten, deze vast te leggen en jullie te volgen in het schrijven van het verhaal van jullie trouwdag!

Ik ben op de achtergrond aanwezig, observeer, ben de vlieg op de muur en ga op tussen jullie gasten. Ik ben net als hen getuige van wat er op die mooie dag allemaal gebeurd. Zenuwachtige bruidegommen met hun corsage, stropdas-strikkende vaders, ontroerde moeders, op-hun-kop-staande-bruidskinderen... alles wat er op zo'n bijzondere dag voorbij komt vang ik met mijn camera. Ik zoek onopvallend steeds de juiste plek op om met de juiste timing die momenten te vangen.

We nemen, wanneer jullie dat willen, nog steeds een momentje voor wat foto's van jullie samen. Maar ook op dat moment houd ik vast aan mijn aanpak; ontspannen, have fun & geniet van het moment.

Het is jullie bruiloft, jullie dag en mijn rol is om vast te leggen wat er gebeurd. Vergeet dat ik er ben & geniet van de dag!

Veel foto's die je hier ziet zijn niet geposeerd, zijn naturel... de bruidsparen konden zijn wie ze waren op hun mooiste dag. Ze voelden zich ontspannen, niet gedwongen om die ene kant op te kijken maar genoten van hun dag en dat is terug te zien in mijn beelden. 

Heeft u behoefte aan contact met ons? Wilt u contact met ons opnemen?