Over ons

Dennis Tetro-Tijsmans

Videograaf & filmmaker

Wat is mijn stijl?

Puur en vol met echte, oprechte emoties en pure momenten. Dit is waar ik van hou en waarom ik zo graag trouwfilms maak. Ik hou er van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal (journalistiek) van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag naar voren komen. Dit zodat jullie keer, op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven.

Daarnaast vind ik Broll heel erg belangrijk. Dit is een serie aan shots, die bedoeld zijn om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Van alle omgevingselementen zoals; lucht, dieren, planten, styling en mensen, maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps. Deze combineer ik in de montage met echte geluiden of niet van echt te onderscheiden soundeffects. 

Petra Bravenboer

Vak en top fotograaf

Capturing Real moments & Telling your Story

Dat is wat ik doe... waar ik voor sta & waar ik voor ga! Het is mijn missie om op jullie trouwdag voortdurend op zoek te zijn naar bijzondere momenten, deze vast te leggen en jullie te volgen in het schrijven van het verhaal van jullie trouwdag!

Ik ben op de achtergrond aanwezig, observeer, ben de vlieg op de muur en ga op tussen jullie gasten. Ik ben net als hen getuige van wat er op die mooie dag allemaal gebeurd. Zenuwachtige bruidegommen met hun corsage, stropdas-strikkende vaders, ontroerde moeders, op-hun-kop-staande-bruidskinderen... alles wat er op zo'n bijzondere dag voorbij komt vang ik met mijn camera. Ik zoek onopvallend steeds de juiste plek op om met de juiste timing die momenten te vangen.

We nemen, wanneer jullie dat willen, nog steeds een momentje voor wat foto's van jullie samen. Maar ook op dat moment houd ik vast aan mijn aanpak; ontspannen, have fun & geniet van het moment.

Het is jullie bruiloft, jullie dag en mijn rol is om vast te leggen wat er gebeurd. Vergeet dat ik er ben & geniet van de dag!

Veel foto's die je hier ziet zijn niet geposeerd, zijn naturel... de bruidsparen konden zijn wie ze waren op hun mooiste dag. Ze voelden zich ontspannen, niet gedwongen om die ene kant op te kijken maar genoten van hun dag en dat is terug te zien in mijn beelden. 

Heeft u behoefte aan contact met ons? Wilt u contact met ons opnemen?