Investering

Puur en vol echte en oprechte emoties. Journalistieke en ongedwongen films!

Filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans & Fotograaf Petra Bravenboer

Onze pakkettarieven

Onze prijzen beginnen vanaf 4 uur foto -en videografie zonder trouwalbum bij €2000,- en wij rekenen €200,- per extra uur. Voor de meest gebruikelijke uren hebben we pakketten samengesteld. En omdat elke bruiloft maatwerk is, is het natuurlijk geen probleem om deze pakketten volledig naar wens aan te passen. Interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Standaard bij elke trouwreportage: 

Intake gesprek

Als jullie aanvraag niet helemaal duidelijk is of als dit jullie graag willen hebben we eerst een telefonische ontmoeting. 

Offerte aanvragen

Ik maak voor jullie een offerte op maat. Altijd een vast tarief voor alles wat we hebben afgesproken. Geen verassingen achteraf!!

Overeenkomst

Als jullie het eens zijn met de offerte dan kan deze online getekend worden. Ik klik met bijna iedereen maar een klik moet er zeker zijn!

Kennis maken

Niet verplicht maar soms wel verstandig. Jullie zijn een belangrijke dag aan het voorbereiden en kunnen daarbij best wat goede tips gebruiken. Samen nemen we jullie hele dag door. 

POCKET TROUWALBUM (basispakket)

Wat is er mooier dan direct jullie trouwfoto's kunnen bekijken in een album? Daarom ontvangen jullie bij de levering van de usb ook een pocket album met een mooie selectie van jullie reportage. Makkelijk om mee te nemen & iedereen jullie eerste beelden te laten zien

PREVIEW

Binnen 2 á 3 dagen na de bruiloft ontvangen jullie een 1e preview van jullie trouwreportage. Circa 20 bewerkte foto's komen naar jullie toe via WeTransfer.

Draaiboek bespreking

2 weken voor de bruiloft hebben we contact om jullie dag tot in de puntjes door te lopen. We maken goede afspraken over tijden/adressen/etc.

Preview

Gemiddeld binnen zes tot acht weken stuur ik jullie film. Ik werk met één correctie moment. Willen jullie iets aanpassen? Dat kan & mag!

Aflevering

Jullie film kunnen jullie downloaden via VIMEO. Heel gemakkelijk kunnen jullie kiezen welk bestandsformaat jullie willen hebben. 

USB

Jullie foto's in hoge resolutie op een houten USB stick. Alle foto's (bij 6 uur minimaal 300 foto's) ontvangen jullie in kleur en een selectie extra in zwart/wit. Deze foto's kun je laten afdrukken, op canvas zetten, er - bij wijze van spreken- behang van maken, wat je maar wilt. Je ontvangt de serie binnen 4 á 6 weken na de bruiloft. 

SLIDESHOW

♥ Extraatje bij een bruiloft vanaf 10 uur ♥

Een selectie van jullie trouwreportage in een slideshow met muziek om na te genieten, aan familie & vrienden te laten zien en zo een impressie van jullie dag in het 'kort' te hebben.

Service en kwaliteit

Na afloop spreken we alles door en zorg ik er voor dat jullie altijd bij jullie online back-up kunnen. 

Heeft u behoefte aan contact met ons? Wilt u contact met ons opnemen?