Investering

Klik op een foto om het pakket te bekijken of bekijk de pakketten hieronder op deze pagina.

Puur en vol echte en oprechte emoties. Journalistieke en ongedwongen films!

Filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans & Fotograaf Petra Bravenboer

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag trouwfilms maak. Ik hou er van van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal (journalistiek) van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag na voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven. Daarnaast vind ik Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps. Deze combineer ik in de montage met echte geluiden of niet van echt te onderscheiden soundeffects.  

Filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans

Investering in kwaliteit

We love 2 tell your story!

Al meer dan 10 jaar en het maken van meer dan 300 opdrachten zijn onze ervaring!

Wij werken met de beste apparatuur. Onze kwaliteit is helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd uitgewerkt. Mocht er tijdens jullie trouwdag iets onverhoopt kapot gaan dan hebben wij altijd back-up in apparatuur bij ons. En mochten wij of één van ons onverhoopt ziek zijn of worden dan is er back-up geregeld. Zoals je kan en mag verwachten van een professionals, is alles vooraf maar ook achteraf goed geregeld!

Standaard bij elke trouwreportage: 

Intake gesprek

Als jullie aanvraag niet helemaal duidelijk is of als dit jullie graag willen hebben we eerst een telefonische ontmoeting. 

Offerte aanvragen

Ik maak voor jullie een offerte op maat. Altijd een vast tarief voor alles wat we hebben afgesproken. Geen verassingen achteraf!!

Overeenkomst

Als jullie het eens zijn met de offerte dan kan deze online getekend worden. Ik klik met bijna iedereen maar een klik moet er zeker zijn!

Kennis maken

Niet verplicht maar soms wel verstandig. Jullie zijn een belangrijke dag aan het voorbereiden en kunnen daarbij best wat goede tips gebruiken. Samen nemen we jullie hele dag door. 

POCKET TROUWALBUM (basispakket)

Wat is er mooier dan direct jullie trouwfoto's kunnen bekijken in een album? Daarom ontvangen jullie bij de levering van de usb ook een pocket album met een mooie selectie van jullie reportage. Makkelijk om mee te nemen & iedereen jullie eerste beelden te laten zien

PREVIEW

Binnen 2 á 3 dagen na de bruiloft ontvangen jullie een 1e preview van jullie trouwreportage. Circa 20 bewerkte foto's komen naar jullie toe via WeTransfer.

Draaiboek bespreking

2 weken voor de bruiloft hebben we contact om jullie dag tot in de puntjes door te lopen. We maken goede afspraken over tijden/adressen/etc.

Preview

Gemiddeld binnen zes tot acht weken stuur ik jullie film. Ik werk met één correctie moment. Willen jullie iets aanpassen? Dat kan & mag!

Aflevering

Jullie film kunnen jullie downloaden via VIMEO. Heel gemakkelijk kunnen jullie kiezen welk bestandsformaat jullie willen hebben. 

USB

Jullie foto's in hoge resolutie op een houten USB stick. Alle foto's (bij 6 uur minimaal 300 foto's) ontvangen jullie in kleur en een selectie extra in zwart/wit. Deze foto's kun je laten afdrukken, op canvas zetten, er - bij wijze van spreken- behang van maken, wat je maar wilt. Je ontvangt de serie binnen 4 á 6 weken na de bruiloft. 

SLIDESHOW

♥ Extraatje bij een bruiloft vanaf 10 uur ♥

Een selectie van jullie trouwreportage in een slideshow met muziek om na te genieten, aan familie & vrienden te laten zien en zo een impressie van jullie dag in het 'kort' te hebben.

Service en kwaliteit

Na afloop spreken we alles door en zorg ik er voor dat jullie altijd bij jullie online back-up kunnen. 

Heeft u behoefte aan contact met ons? Wilt u contact met ons opnemen?