Onze scherpe combinatie tarieven

Investering in kwaliteit

Standaard bij elke trouwreportage: 

Ervaren foto -en videograaf

Laat jullie bruiloft,  jullie verhaal vastleggen door een foto -en videograaf met al meer dan 300 bruiloften ervaring. Een foto -en videograaf die speuren naar de momenten & een onvergetelijke herinnering van jullie mooie dag maken.

Kennismaking

Jullie zijn een belangrijke dag aan het voorbereiden. Je wilt de juiste keuzes maken en om dat te kunnen doen is het altijd prettig je foto -en videograaf eerst, vrijblijvend te ontmoeten voor we samen in zee gaan. We spreken persoonlijk af of we plannen een videomeeting.

Bespreking draaiboek

Zo'n twee weken voor de bruiloft hebben we bel-contact om jullie dag tot in de puntjes door te lopen. We maken goede afspraken over tijden/adressen/etc. Ook neem ik contact op met jullie ceremoniemeester.

Preview / trailer

Binnen 3 รก 4 dagen na de bruiloft ontvangen jullie de preview en trailer van jullie trouwreportage. De circa 1 minuut durende trailer is de eerste indruk van de beelden die ik bij jullie maakte. Ik stuur deze trailer via Whatsapp en mail naar jullie toe.

Reistijd en kosten

Reistijd- en kosten zijn te allen tijde inbegrepen in onze pakkettarieven.

Onze tarieven zijn altijd exclusief parkeer- en entreekosten.

Aflevering

Jullie trouwfilm en trouwfoto's leveren wij in HDR en full HD af. Jullie ontvangen de film en foto's op een USB stick en/of online via een downloadlink.
Afhankelijk van de drukte van het trouwseizoen ontvangen jullie de film en foto's vier tot acht weken na jullie bruiloft.