Onze scherpe combinatie tarieven

Investering in kwaliteit


Tarieven, kwaliteit & service

Het thema trouwen is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bruiloft uniek. Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar wij rekening mee moet houden. Met al deze informatie doen wij jullie graag mooi voorstel op maat.

Om een trouwreportage en een trouwfilm te maken starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het maken van jullie film en de bewerking van jullie trouwfoto's).
Een edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. Dit neemt veel tijd in beslag daarom zijn twee edit dagen verwerkt in onze tarieven. Jullie trouwfilm daarin wordt alles op het ritme van de muziek en zoveel als mogelijk op de tekst van liedje gemonteerd. Jullie mogen vooraf zelf de muziek voor onder de film kiezen.
Hoe dit werkt leggen wij graag uit tijdens ons intake-gesprek.

Vallen onze prijzen niet helemaal binnen jullie budget? Wij kunnen jullie wat handige tips geven waardoor jullie misschien toch een film en fotoreportage door ons kunnen laten maken.

Kwaliteit vergelijken doe je met een smart tv! Cast de film naar je full HD of 4K televisie.
Klik hier om naar mijn YouTube kanaal te gaan en te starten met casten.

Onze pakkettarieven

Onze prijzen beginnen vanaf 4 uur foto -en videografie zonder trouwalbum bij €2000,- en wij rekenen €200,- per extra uur. Voor de meest gebruikelijke uren hebben we pakketten samengesteld. En omdat elke bruiloft maatwerk is, is het natuurlijk geen probleem om deze pakketten volledig naar wens aan te passen. Interesse? Neem dan snel contact met ons op!