Onze scherpe combinatie tarieven

Investering in kwaliteit


Tarieven, kwaliteit & service

Het thema trouwen is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bruiloft uniek. Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar wij rekening mee moet houden. Met al deze informatie doen wij jullie graag mooi voorstel op maat.

Om een trouwreportage en een trouwfilm te maken starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het maken van jullie film en de bewerking van jullie trouwfoto's).
Een edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. Dit neemt veel tijd in beslag daarom zijn twee edit dagen verwerkt in onze tarieven. Jullie trouwfilm daarin wordt alles op het ritme van de muziek en zoveel als mogelijk op de tekst van liedje gemonteerd. Jullie mogen vooraf zelf de muziek voor onder de film kiezen.
Hoe dit werkt leggen wij graag uit tijdens ons intake-gesprek.

Vallen onze prijzen niet helemaal binnen jullie budget? Wij kunnen jullie wat handige tips geven waardoor jullie misschien toch een film en fotoreportage door ons kunnen laten maken.

Kwaliteit vergelijken doe je met een smart tv! Cast de film naar je full HD of 4K televisie.
Klik hier om naar mijn YouTube kanaal te gaan en te starten met casten.

Onze pakkettarieven

Onze prijzen beginnen vanaf 4 uur foto -en videografie zonder trouwalbum bij €2000,- en wij rekenen €200,- per extra uur. Voor de meest gebruikelijke uren hebben we pakketten samengesteld. En omdat elke bruiloft maatwerk is, is het natuurlijk geen probleem om deze pakketten volledig naar wens aan te passen. Interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Standaard bij elke trouwreportage: 

Ervaren foto -en videograaf

Laat jullie bruiloft,  jullie verhaal vastleggen door een foto -en videograaf met al meer dan 300 bruiloften ervaring. Een foto -en videograaf die speuren naar de momenten & een onvergetelijke herinnering van jullie mooie dag maken.

Kennismaking

Jullie zijn een belangrijke dag aan het voorbereiden. Je wilt de juiste keuzes maken en om dat te kunnen doen is het altijd prettig je foto -en videograaf eerst, vrijblijvend te ontmoeten voor we samen in zee gaan. We spreken persoonlijk af of we plannen een videomeeting.

Bespreking draaiboek

Zo'n twee weken voor de bruiloft hebben we bel-contact om jullie dag tot in de puntjes door te lopen. We maken goede afspraken over tijden/adressen/etc. Ook neem ik contact op met jullie ceremoniemeester.

Preview / trailer

Binnen 3 á 4 dagen na de bruiloft ontvangen jullie de preview en trailer van jullie trouwreportage. De circa 1 minuut durende trailer is de eerste indruk van de beelden die ik bij jullie maakte. Ik stuur deze trailer via Whatsapp en mail naar jullie toe.

Reistijd en kosten

Reistijd- en kosten zijn te allen tijde inbegrepen in onze pakkettarieven.

Onze tarieven zijn altijd exclusief parkeer- en entreekosten.

Aflevering

Jullie trouwfilm en trouwfoto's leveren wij in HDR en full HD af. Jullie ontvangen de film en foto's op een USB stick en/of online via een downloadlink.
Afhankelijk van de drukte van het trouwseizoen ontvangen jullie de film en foto's vier tot acht weken na jullie bruiloft.