Fotograaf en videograaf huwelijk

Filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans

De leukste trouwfoto -en videograaf!

Wij zijn Dennis (videograaf) & Petra (fotograaf) en samen maken wij de mooiste combinatie stilstaande & bewegende beelden van jullie bruiloft. Een samenwerking die werkt. Wij houden van ons vak en gaan vol passie aan de slag voor ieder bruidspaar. Onderaan deze pagina zijn onze combinatie tarieven te vinden.

Gaan jullie trouwen? Wij maken graag en offerte op maat.

Videograaf Dennis Tetro-Tijsmans

videograaf-nederland.nl

I love 2 tell your wedding story!

Als fulltime videograaf of filmmaker werk ik al meer dan 15 jaar in het filmmakers vak. Mijn achtergrond ligt in de muziek, televisie en filmwereld. Maar naast mijn werk ben ik ook vader van twee prachtige kids van 2 en 6 jaar oud. Ik ben dol op mijn prachtige gezin!!

Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd gevuld met prachtige beeld en geluidseffecten. Met de nieuwste en de beste apparatuur maak ik de mooiste trouwfilms. Videograaf Nederland

Fotograaf Petra Bravenboer

fotografia.nu

STORIES TO TELL

Jullie verhaal in beeld. Ontspannen, go with the flow & vol mooie momenten. Zowel bruidsparen als families wil ik blij maken met het documenteren van jullie verhaal, jullie story in beeld.
Een herinnering voor later zodat die mooie momenten altijd bewaard zullen blijven. Ik vertel graag jullie verhaal.. storytelling met mijn camera.

Heeft u behoefte aan contact met ons? Wilt u contact met ons opnemen?